Без цябе жыць не хачу!

Без цябе жыць не хачу,
Не люблю, не ўмею!
Пацалункам залачу,
Валасоў завею!

Цябе мрою я ўдзень,
Цябе сню я ўночы
Па жыцці мяне вядзе
Позірк твой дзявочы!

Твой лілеі гнуткі стан
Нібы крылы бровы
Засцілае свет туман,
Не сіні - ружовы!

Без цябе жыць не хачу
Ластаўкай дадому
К табе ў рукі прылячу,
Каб стаць маладому!


Рецензии