Гра у любов

Гра у любов тепер у моді-
лиш тільки гра,лиш тільки гра.
І цей бур'ян скрізь рясно сходить,
і буйним цвітом він буя.
Ця гра так схожа з пустоцвітом,
проте дає вона плоди,
укоріняється по світу
і смак її-смак гіркоти.
Принадна зовні з середини ж
брехлива,гірка і сумна.
Облуду цю не зразу видиш,
 адже маскується вона.
Захоплює в полон иллюзий,
мереживо плете своє,
тримає душу у напрузі,
дурманом з розуму зведе.
Не упіймайтесь на гачок
і майте мудрість розрізнити,
любов від просто іграшок
і діамант від купи сміття...


Рецензии
Левиа.
Любовь не игра.
Спасибо Вам огромное.

Дмитрий Ахременко   22.11.2018 20:04     Заявить о нарушении
Но многие только играют в любовь.
С миром,я.

Левиа   12.12.2018 20:51   Заявить о нарушении