Палярная зорка

На зорку Палярную глянь надвячоркам,
Як цемра нахлыне і месяц засьне.
Я ўбачу твой позірк і соладка-горка
Агонь загарыцца патухшы ў ва мне!

Заззяюць нябёсы святлом успаміну
І зоркі апусцяцца як бы да нас
Я ў вечар той цёмны кахаць не пакіну
Хай жарсць разгараецца тольки для нас!

На зорку Палярную глянь надвячоркам
Стань позіркам бліжай! Стань побач са мной
Яднае хай сэрцы Палярная зорка
На сцежцы кахання, на сцежцы зямной!


Рецензии