Мамини сълзи - рубинче

Мамини сълзи
(рубинче)

Автор – Величка Николова – Литатру1


Било е дом.
Кънтяли:
младост,
любов
 и утринни роси.

Сега е
къща запустяла,
а в нея –
мамини сълзи!


Литатру1
България, София
вторник, 13 ноември 2018 г.
 


Рецензии