Когато си отиде любовта - рубинче

(рубинче)
Когато си отиде любовта,
вън
лунната пътека
ни подвежда.

Забравили за миг опасността
ний тръгваме по нея
със надежда!...



Литатру
България, София
вторник, 13 ноември 2018 г.


Рецензии