Художникът и музата - рубинче

Художникът и музата
(Съдбата на художника)
Автор - Величка Николова - Литатру1


Живот след дъжд...
Един художник
рисува
своята съдба,

а на небето
му позира
красива
пролетна дъга!

Литатру
България, София
вторник, 13 ноември 2018 г.


Рецензии