Щастливият котак - Рубинче

Щастливият котак
(рубинче)

Автор – Величка Николова – Литатру1

Стобор.
И котка
на стобора.
Луна,
наточила рога.

Котак.
От двора
към стобора
върви,
засуквайки мустак!
*


Литатру
България, София
понеделник, 12 ноември 2018 г.


Рецензии