Алесю Мирановичу к авторскому вечеру

Авторский вечер Алеся Мирановича состостоялся 23.10.2018 года в 15-00 в Библиотеке Ефросиньи Полоцкой.
Здесь первый куплет на русском языке, а остальные на белорусском.

Скажу я вам без утайки,
люблю Мирановича байки.
И очень люблю его юмор,
ходить не привык я угрюмым.

І часам мне вельмі прывабна,
калі яго байка так зграбна.
І гонить панурыя думкі,
не падпускае да чаркі.

Часцей заглядай да нас з жартам,
маркотным хадзіць к нам не варта.
Цудоуныя вельмі смяшынки,
ад іх лётаем мы як пушынкі.

І цуда ты з нами ствараеш,
к маркоце нас не падпускаеш.
Хоць хто сумаваць пажадае,
ты гумарам вас апантаеш.

23.10.2018


Рецензии