У полонi мрiй

Не йде натхнення у хатину,
десь заблукало у гаю.
Стоїть калина коло тину,
рубіни  ніжно виграють
Спливають дні,минають ночі-
яскрава осінь ще панує.
Немов би повернути хоче
час швидкоплинний і...сумує,
що скоро вже іти їй треба
і покидати дивний край.
Вже постаріли милі верби
і просять осінь_:Почекай!
затримайся хоч на хвилинку,
побав нас золотом своїм.
Дай серцю кожному хвилинку,
побути у полоні мрій...


Рецензии
Левиа.
Прекасный плен.
Спасибо Вам огромное.

Дмитрий Ахременко   25.10.2018 05:21     Заявить о нарушении
Это точно

Левиа   20.11.2018 23:15   Заявить о нарушении