Шепот от близо

Моята муза ме чака в нощта,
да рисувам звезди и луна,
да рисувам и топлата пролет,
и негата, готова за полет.

Пък тогава ще дойдеш и ти
като вятър – неканен и плах.
Ще помилваш пак моите къдри…
Аз ще бъда готова за грях.

Ще се слеем със наш`те мечти,
ще усетим магическа близост,
а рисувани златни звезди
ще ни шепнат отблизо:
- Любов е!

Литатру
България, София


Рецензии