де сон

де сон та реальність у стані двобою
по їхній межі купажу
неначе по лезу
біжу за тобою
а ліпше - по тебе біжу

в безчассі
в безжурності барбі та кена
спинитися маю й зомліть
де нас із тобов упізна отакенна
праматір - небесна блакить

3.10.2018


Рецензии