The largest Fire ever known by Emily Dickinson

Пожар, огромнейший из всех,-
под вечер, каждый день -
без удивления глазей,
без оставленья дел...
Не сообщив, испепелит
весь город ввечеру,
И чтобы вновь его спалить,
отстроит поутру.



************************************************
The largest Fire ever known by Emily Dickinson

The largest Fire ever known      
Occurs each Afternoon --         
Discovered is without surprise   
Proceeds without concern --      
Consumes and no report to men    
An Occidental Town,               
Rebuilt another morning          
To be burned down again.         


Рецензии