Пит Хейн. On being oneself

  О бытии самим собой
   Грук надёжной твёрдой решимости
 
Ни добродетели
пусть нет,
зато грехи -
мои - при мне.



*****************
Piet Hein.
On being oneself
Good resolution grook

If virtue
can't be mine alone
at least my faults
can be my own.
               


Рецензии