Some say goodnight at night by Emily Dickinson

Кто "доброй ночи" скажет - в ночь,
А я скажу и в полный свет,
"Прощай",- идущий молвит мне -
"Спокойной ночи",- мой ответ...

В разлуке,- тьме ночной,-
приход - как луч зари,
сам по себе лишь, вышиной 
предутренней горит.




****************************************************
Some say goodnight -- at night -- by Emily Dickinson

Some say goodnight -- at night --   
I say goodnight by day --          
Good-bye -- the Going utter me --   
Goodnight, I still reply --         

For parting, that is night,         
And presence, simply dawn --       
Itself, the purple on the height   
Denominated morn.               


Рецензии