Миниатюри

Живот след дъжд... Един художник - рисува своята съдба,
а на небето му позира - красива пролетна дъга!

***

Когато си отиде любовта,
вън - лунната пътека ни подвежда.
Забравили за миг опасността
ний тръгваме по нея със надежда!...

***

Любовта е красива. Тя е пламък искрящ,
по- красива от огън и разпалван от страст!

***

Любов без пръстен не е драма,
щом се обичат силно двама!

***
Автор - Николова - Литатру1
България, София


Рецензии