Departed to the Judgment by Emily Dickinson

К Судилищу - отчалил -
день славный... Облака-
швейцары изучают
творенье - свысока...

Плоть предана опале -
лёт бестелесен - двух
Миров - пустеют залы,
уединяя Дух...




*************************************************
Departed -- to the Judgment -- by Emily Dickinson

Departed -- to the Judgment --               
A Mighty Afternoon --               
Great Clouds -- like Ushers -- learning --      
Creation -- looking on --               

The Flesh -- Surrendered -- Cancelled --         
The Bodiless -- begun --               
Two Worlds -- like Audiences -- disperse --    
And leave the Soul -- alone --               


Рецензии