Владимир Пяст. Это ты. Рус. Бел

Гэта ты

Гармонія ў табе, зямная з незямной,
Зліты асобна, болей чым містычна,
І кожны рух твой  гарманічны,
І ўсё — і плач, і смех твой — меладычны:
Ідзі за мной!

Ты ведаеш, што цябе я зразумеў незвычайнай!
Я адразу ўбачыў у табе іншы строй, —
Іншы чым усё, — і з гэтых пор са мной
Твая выява стала незямной,
Глыбокай так бязмежна і адчайна....

 Перевёл Максим Троянович


Рецензии