Так довго я тебе чекала

Так довго я тебе чекала;
дитятко миле,чарівне
про тебе Боженьку благала
щоб Він благословив мене.

Тебе я різним уявляла,
думки злітали в височінь,
і як хмариночки кружляли
й дурманили неначе хміль.

Твій  порух у моєму лоні,
ще несміливий і слабкий,
я пам*ятаю ще й сьогодні
хоч промайнули вже роки.

З тобою ніжно розмовляла,
ділилась мріями про тебе,
і крихітку благословляла,
просила захисту у Неба.

Благословен Господь Всевишній!
Послав Він донечку мені!
Я пам*ятаю час тодішній,
було то рано, на зорі.

Моє дитятко довгождане,
моя кровиночка і плоть.
Для мене ти дитя бажане,
що дарував мені Господь.

Твій перший крок і перше слово,
обійми,ніжні поцілунки,
ночей недоспаних і сполох
про нерозумнії поступки.

Молила я за тебе Бога,
щоб Він беріг тебе завжди,
щоб показав тобі дорогу,
якою маєш у житті іти.

І ти Його шляхом крокуєш
а я молюсь за тебе знов
і воздаю Йому хвалу я,
за Його вірність і любов!


Рецензии
Все стихотворение наполнено любовь!
Счастья твоей доченьке,Валечка!!!
С любовью,Света!

Ветна   30.07.2018 18:57     Заявить о нарушении
Спасибо,Светочка!Она моя радость и помошница.Спасибо за отзыв.

Левиа   05.10.2018 11:55   Заявить о нарушении