Our lives are Swiss by Emily Dickinson

Век - по-швейцарски...
Тишь да блажь...
Пока не грянет день,
где распахнутся выси Альп,
и всякий очи вздень!

Италия - за гребнем гор!
А наша жизнь - стена
священных Альп,
бездушных Альп:
На-Век отделена!




****************************************
Our lives are Swiss by Emily Dickinson

Our lives are Swiss --          
So still -- so Cool --          
Till some odd afternoon         
The Alps neglect their Curtains 
And we look farther on!         

Italy stands the other side!    
While like a guard between --   
The solemn Alps --               
The siren Alps               
Forever intervene!               


Рецензии