Хто вiнаваты?

Мы ўсі адной калыскі дзеці,
вядома, назва ёй - Зямля,
адно над ёю Сонца свеціць,
і корміць нас яна адна.

Яна - адзіная, як маці,
няма на свеце даражэй,
і хто, скажыце, вінаваты,
што розны лёс яе дзяцей?


Рецензии