Тры прычыны

Божым дарам ёсць жанчына
І ў рай верная дарога,
Таму першая прычына,
Каб заўсёды славіць Бога!

А прычынаю другою -
Яе вусны, зоры- вочы,
Бровы - чорнаю дугою,
Крохкі стан такі дзявочы!

Ну, а трэцяя прычына-
Сэрцайка, душа яе!
Імі любая жанчына
Нам надзею жыць дае.

Есць на свете тры прычыны,
Каб бясконца славіць Бога.
Не было б нас без жанчыны!
Не было б зусім нічога!


Рецензии