Страст

Нощем са горещи пролетните капки -
приемай душ и никому не плащай.
Стъпваме сред разноцветните им шапки,
подскачайки в такт с танца им изящен.

Възторзите от устните излитат -
шумът дъждовен звуците измива.
Ръцете в тъмното като лози се сплитат.
Телата ни от страст се сливат.

Тръпките не знаем от какво са -
накиснатите дрехи са ни кожа.
Пръстите ни нервите жигосват.
Не можем Любовта да уталожим...

17.05.2012 г.
Петр Пенчев


Рецензии
Поздравления!!!
С благопожелания!
Литатру

Величка Николова -Литатру 1   18.06.2018 17:59     Заявить о нарушении