Наказ

Супакойся, душы маёй ззянне!
Пройдзе дзень, праляцяць і турботы.
Табе сонейка шле прывітанне,
Адыдзі хоць на крок ад работы!

Будзе новая радасць сустрэчы
Будзе сцежка ў новыя далі
Дзень прачнуўся адно. А ў вечар
Мы ўбачым, што мы прыдбалі!

Паглядзі навакол! Як пыгожа
Расцвітаюць сады, адцвітаюць,
Плод прыносяць і зло выбачаюць
І асветліць душу тваю Божа!
І адкрыюцца з марамі планы
І шляхі, што другімі не знаны!


Рецензии