Пит Хейн. Motivation of toasts for...

    Обоснование тостов за стойкость характера
 
Твой твёрдый дух не чужд надежд
     на тост ещё, взгляни:
ты ж между закусью не ешь,
     меж стопками - ни-ни.



****************************************
Piet Hein.
Motivation of toasts for a steadfast character

Your steadfast character appeals
       to frequent toasts, methinks:
you never eat except at meals
       -nor drink 'twixt drinks.


Рецензии