Смуток на початку травня

   
Смуток на початку травня.


    Минулого сторінки порвані
    Не держать в пам’яті напружені
    Коли були ми очаровані,
    І молоді, і не одружені

  В столітті що пройшло , все згинуло
   В минулому може житті,
   Ти був хорошою людиною,
   Було так затишно мені.

Та розійшлись шляхи-доріжки
Життя рішило все за нас    
Розбита чашка коле ніжки,
І я  не плачу вже  в цей час.

 Ти іншим став, і я змінилась
 А почуття, як липкий ком
 У травні квіткою розкрились ,
 По серцю бродять холодком …


Оригинал находится здесь:  http://www.stihi.ru/2018/02/21/10192

Грусть с приходом мая

Страница прошлого в клочки,
Стираю с памяти все даты.
Когда-то были мы близки,
И молоды и не женаты...

Всё это было в прошлом веке,
А может вовсе в жизни той.
Ты был хорошим человеком,
Уютно было  мне с тобой...

Но разошлись пути-дорожки,
Решила жизнь за нас иначе.
Мне не нужны от счастья-крошки,
Как раньше я давно не плачу.

Ты стал другим и я другая,
Скопились чувства в липкий ком.
И только грусть с приходом мая,
По сердцу бродит ветерком...
20 02 2018 г
Виктория Р


Рецензии
Вікторе Васильовичу! З Вашого дозволу хочу зробити переклад цього вірша українською. Напишіть чи можна.Чесно кажучи,вже переклад зробила,але авторство-це серйозне діло. Треба Вашого дозволу.

Наталья Андреева 2   28.10.2022 17:07     Заявить о нарушении
На это произведение написано 8 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.