Червень

Червень в зеленій кресані
Лісом блукав,
Жовті квітки на світанні
Сіяв між трав.

Сипав додолу суниці
Із рукава,
А при долині в криниці
Хмари ховав.

Потім зі мною до ґанку
Біг навмання,
Чим і мені цього ранку
Настрій підняв.

09.07.2017-15.03.2018


Рецензии