Иммануил Кант. Февраль

Наш кожны дзень у клопатах пражыты,
А месяц іх на трыццаць памнажае - квіты
       Цалкам яснотаю мараль.
Таму ужо наракаць нягожа:
Не так ужо не пад сілу ноша 
      Найпрыгажейшы люты, твая нажаль.

  Перевёл на белорусский язык Максим Троянович


Рецензии