Евгений Евтушенко. Волнуйтесь обо мне. Рус. Бел

Турбуйцесь аба мне
старанна і ахвотна,
Не стойце ў вакне,
калі і мне самотна.
Cпяшаючыся  ў чым,
прашу Вас – не сярдуйце,
а калі вам пішу,
Адказа не шкадуйце.
Жадайце мне дабра
І побач, і не побач.
Сцвярджайце мне: “Пара” -
Заўсёдным зрокам, у помач.
У стараннасці пустым
на дробным не лавіце.
За ўсё маё “потым”,
“ зараз” маё любіце.

   Перевёл Максим Троянович


Рецензии