If I can stop one Heart from breaking by Emily Dic

Коль сердце чьё спасу от раны -
Я зря не проживу,
Иль чью судьбу приму мне данной,
И боль - сниму,

Иль слабую зарянку
Гнезду её верну, -
Я зря не проживу.



**************************************
If I can stop one Heart from breaking by Emily Dickinson

If I can stop one Heart from breaking   
I shall not live in vain               
If I can ease one Life the Aching      
Or cool one Pain               

Or help one fainting Robin            
Unto his Nest again               
I shall not live in Vain.             


Рецензии