багiнi!

Гляджу! Не маю адарвацца!
Чароўныя вачэй агні!
І як у іх не закахацца,
Калі няма для іх раўні?

Сок вішань- твае вусны спелы!
Жамчужна белых зубак рад!
Мяне здзівіць сабой хацела?
Здзівіла! Я багіні рад!

Не ведаю, як будзе далей
Дай бог, каб быў я не забыты
І каб заўжды мяне здзіўлялі
Вачэй чароўных малахіты!


Рецензии