Надежда Воробьёва. Искушение. Рус. Бел

Спакуса

У нас не склалася каханне.
У фіярытурах  неўзаемнасць.
Ты ў раўнадушшы не гатовы рання
на ля дыез  медыятыўнасць.

Яшчэ два месяцы назад
мяне  чапаў уступ ад хлуса,
Маёй душы астылы сад
і не падумваў пра спакусу

Кахаць, стаць хваляю марской,
піць асалоду  хваль сугуччам,
Какб блакіт неба нада мной
кідаў  праменьчык шчасця з тучы.

У нас не склалася каханне...
Мяне трывожыць віртуальнасць.
Ты не гатовы мяняць рання
адлегласці нязвыклую танальнасць.

Пасаж... І лопнула струна
пашыраючы  смутку каралі.
Я не з табою. Я адна
ў палацы з трэснутай эмалі.

   Перевёл Максим Троянович


Рецензии