Кафе, подсладено с предателство

Отдавна вечерта е седнала
на крехките ми рамене
 и тежка самота е легнала
на мекото ни канапе.

Отрупах масата със лакомства,
със пиво и със бон филе.
Сервирах твоето предателство
наместо захар - в моето кафе...

Капчукът чука по перваза ни.
Изстива твоето кафе.
Виното губи аромата си.
Ти губиш моето сърце!

Автор: Литатру1


Рецензии
Добер ден, Величка. Рада вам, вашим стихам. Аз разбирам блгарски.Хубава стихи. Рада знакомству. Раиса С праздником весенним вас! Раиса

Раиса Ворфоломеева   08.03.2018 14:58     Заявить о нарушении