Маленькая мисс

Маленькой мисс
Под кустик случись
После простоквашки,
Вдруг, откуда ни возьмись,
Паучок-букашка!
Напугалась мисс.

Little Miss Muffett
She sat on a tuffett,
Eating of curds and whey;
There came a little spider,
Who sat down beside her,
And frightened Miss Muffett away.


Рецензии