Джендърестия Ода за изповедта на един джендърмен

(хумор и сатира - песен)
(Ода за изповедта на един джендърмен)

Здравей, любов, красИва!
СветИ край мен светИ.
Бъди безкрай игрИва.
Хормони пръскай тИ!
Здравей, любов, аз идвам.
Отваряй твоя двор.
ДетЕ аз бях до вчЕра,
но днес съм пишлемЕ.
В казармата не хОдих.
Добре ми бе така.
Бая жени пробОдох…
Не беше от душА!

Хор:
Здравей, любов! СветИ ми!
Свети, свети, светИ...
В мечтите си красиви,
не искам аз - женИ!

Във родното ни „вИсше” –
що букви изкълвах.
Във местното бунИще -
аз силикон ездАх.
По баровете – гледам –
намигат ми мъжЕ…
Защо да не почукам?!
Нали съм пишлемЕ.

Хор:
Здравей, любов! СветИ ми!
свети, свети, светИ.
В мечтите си красИви,
не искам аз женИ!

Със гОрдост ще разкрИя,
че аз съм джЕндърмЕн
Не ме влекат онИя –
със рОкли и сатЕн!

Хор:
Здравей, любов! СветИ мИ!
светИ, светИ, светИ.
Аз в твОя двор наднИкнах,
но моя – пО блестИ!
***
ездах = e..х, (от езда) - с голямо извинение
мен= мъж (man - английски)
джендър(мен)- Мъж, но... с погрешна сексуална ориентация.


Рецензии