Английский летний дождь. Placebo

День плывёт за днём, будни бесконечны,
А английский дождь льёт как будто вечно.
День плывёт за днём, будни бесконечны
Летний серый дождь льёт как будто вечно.

Я в подземелье – ты в небесах,
Я в подземелье, слышишь? Дай мне знак.
Я в подземелье – ты в небесах,
Я в подземелье, слышишь? Дай мне знак.

Не дыша, до десяти
Сосчитай, встань и взлети.
Не дыша, до десяти
Сосчитай и взлети.

Не дыша, до десяти
Сосчитай, встань и взлети.
И взлети,
И взлети,
И взлети,
И взлети.


Оригинал: Placebo - English Summer Rain

Always stays the same, nothing ever changes.
English summer rain seems to last for ages.
Always stay to same, nothing ever changes.
English summer rain seems to last for ages.

I'm in the basement, you're in the sky.
I'm in the basement baby, drop on by.
I'm in the basement, you're in the sky.
I'm in the basement baby, drop on by.

Hold your breath and count to 10.
Then fall apart and start again.
Hold your breath and count to 10.
Start again, start again.

Hold your breath and count to 10.
Then fall apart and start again.
Start again,
Start again,
Start again,
Start again.


Рецензии