Животът ми е блус песен

Автор: Величка Николова - Литатру

Животът ми е блус, любима, животът ми е блус...

Танцувам го във черни нощи с бялата луна,
във бели утрини – със черната мъгла,
в семейно ложе – с чуждата жена…

Къде си ти?! Аз искам теб!

Без теб намразвам всичко скъпоценно,
небето синьо, слънцето безценно,
но не и теб, но не и теб!

Животът ми е блус, любима, животът ми е блус...

Без теб на демоните се поддавам
и всичко най- любимо проигравам,
но не и теб, но не и теб,
но не и теб, но не и теб…

Снимка - Фейсбук!


Рецензии