Зязюлечка

Зязюлечка ку-кук
Да нас прыляцела
Дзе згубiла ключык
Запытаць хацела

Кук-кук Якуб
Дзе ключ Якуб?
Аддай, аддай ключык
Якуб!

Зязюлечка ку-кук
Ключыка шукала
Мiлага Якуба
Да дзетак валала

Кук-кук Якуб
Дзе ключ Якуб?
Аддай, аддай ключык
Якуб!

Зязюлечка кук-кук
Над гняздом кружыла
У гняздзечка сойкi
Ключык палажыла

Кук-кук Якуб
Дзе ключ Якуб?
Аддай, аддай ключык
Якуб!


Рецензии