Нашаму сыну Аляксандру

Наш сын - ты наша кроў і плоць,
Надзея, радасць і трывога!
Самы чаканы ў доме госць
І падарунак нам ад  Бога!

Ты думкі нашае палёт
І прадаўжэнне нашай мары,
Бо, дзякуй Богу, 30 год
Нясеш любві сыноўняй чары!

Ты нас падтрымліваў, як мог
І сам шукаў жыцця дарогу,
Але ж з усіх тваіх дарог
Спяшаў к бацькоўскаму парогу!

Ты нам  унука дараваў,
Каб келіх шчасця наш быў поўны,  
Каб цэлы век ты святкаваў
Дзень нараджэння твой чароўны!

Дай Бог, каб яшчэ сотню год
Ты жыў здаровы і багаты!
Віват, мой сын!  За твой прыход
Я пью да дна бакал узняты!


Рецензии