Бiла ромашка

Чисте дихання від народження –
Це природно й важливо для нас.
Епідемія туберкульозу
Поглинає людей довгий час.

І ромашка звичайна, тоненька,
Біла квітка, мала, польова,
Боротьби із хворобою символ,
Робить дуже великі дива.

Долучайтеся, просимо, люди!
І обстеження знов проведіть.
Результати хай добрими будуть!
Для здоров’я ви час віднайдіть!

                20.01.2018


Рецензии