Новогодишно - Новогодное

НОВОГОДИШНО

Със музика и песен,
с търпение и такт
животът става лесен
и няма зло и мрак.

Небето да е синьо,
усмивки да блестят,
през Новата година
да няма труден път.

Да литнете крилати
над океани и земи
и весели, сърцати
да се завърнете за миг.

Прегръщаме ви, мили,
целуваме ви с плам,
каквото сте дарили,
дваж повече пък вам
късмет да ви окрили -
по-хубав, по-голям!

09.01.1987 г.
г. Смолян, България
Мария Шандуркова
На снимката: Широка лъка, България
Фото: MILACHICH на flickr


Рецензии