Живот без тайфун

Пее вятърка разумна:
– Търся вятър –
сам- самин.
Аз да съм една за него,
той за мен
да е един.

Да ме вдига като падам,
по душа
да е красив.
Аз от ревност да не страдам.
Той за мен да е игрив!

Аз за него да съм Раят,
той за мен
да е простор,
в който двамата да веем,
без да имаме раздор!

(Повече от два вятъра предизвикват тайфун!)
(Повече от двама в една връзка предизвикват раздор!)
Литатру


Рецензии