В изповедалнята на есента - В исповедальне осени

***

В изповедалнята на есента
душите ни преплитат пръсти,
под златокоси дървеса
за обичта си милост търсят.

И става светло!... Вятърът лъчист
най-черните ни мисли гони,
погалва ни със златен лист,
сърцата ни покрива с брони!

11.11.2011 г. 
Мария Шандуркова
 


Рецензии