Эдвард Лир азбука 4 буква P

Эдвард Лир азбука 4 буква P
 
Edward Lear letter P
The Perpendicular Purple Polly,
who read the Newspaper and ate Parsnip Pie
with his Spectacles.

Перпендикулярный пурпурный попугай
читал газету стоя и ел пирог из пастернака
с очками на носу.


Рецензии