Эдвард Лир азбука 4 буква G

Edward Lear letter G

The Good-natured Grey Gull,
who carried the Old Owl, and his Crimson Carpet-bag,
across the river, because he could not swim.

Чрезвычайно Чувствительная Чайка
несла старую сову и её старую сумку над речкой.
Ибо та не умела плавать.


Рецензии