Эдвард Лир азбука 4 буква C

The Comfortable Confidential Cow
 
The Comfortable Confidential Cow,
who sate in her Red Morocco Arm Chair and
toasted her own Bread at the parlour Fire.

Комфортная Конфиденциальная Корова
сидела в своём красном марокканском кресле и
делала тосты из хлеба, поджаривая их на огне в камине.


Рецензии