Лиш любов

Запалила образа вогонь
І випалює полум'ям душу.
Простираю прохання долонь:
Допомоги просити я мушу.

"Сили дай мені, Отче, спаси!
Щоби встояти кожного разу,
Коли поміж щедрот і краси,
Знов запалить вогонь свій образа.

Вирви з серця її назавжди,
Бо їй місця у ньому немає.
Тож нехай кожну мить у житті
Лиш любов неосяжна палає!"

               19.07.2017


Рецензии