Carl Sigman. Where do I begin История любви

              Карл Сигман
             История любви
           (Where do I begin)

Как начать рассказ
Какой великой может быть любовь подчас,
Любовь, что старше моря будет в сотни раз,
Простую правду о любви, связавшей нас,
С чего начать?

Лишь сказав: «Привет!»
Одна внесла в мой мир пустой дыханье дня,
Другой любви не будет больше у меня.
И жизнь прекрасной стала, нежность сохраня.
Она во мне.

Она во мне. И сердце каждый раз
Стучит сильней от песен и проказ.
В душе любовь так велика,
Что, даже, если я иду один, тогда
Она со мной. Она со мной всегда.
Рук её коснусь, она со мной.

Сколько вместе быть?
Часами ка;к любовь измерить, где ответ?
– Не знаю я пока, но в круговерти лет
Она нужна мне день и ночь, как звёздный свет.

Сколько вместе быть?
Часами ка;к любовь измерить, где ответ?
– Не знаю я пока, но в круговерти лет
Она нужна мне день и ночь, как звёздный свет,
И будет так.


                Carl Sigman.
               Where do I begin

Where do I begin
To tell the story of how great a love can be,
The sweet love story that is older than the sea,
The simple truth about the love she brings to me,
Where do I start?

With her first «Hello!»
She gave new meaning to this empty world of mine.
There'll never be another love, another time.
She came into my life and made the living fine.
She fills my heart.

She fills my heart with very special things
With angels songs , with wild imaginings.
She fills my soul with so much love
That everywhere I go I'm never lonely
With you my love, who could be lonely.
I reach for her hand-it's always there.

How long does it last?
Can love be measured by the hours in a day?
I have no answers now but this much I can say.
I know I'll need her till the stars all burn away.

How long does it last?
Can love be measured by the hours in a day?
I have no answers now but this much I can say.
I know I'll need her till the stars all burn away.
And she'll be there.


Рецензии