Макi i два кубкi кавы

Макі і два кубкі кавы
І няма больш адзіноты,
І закінуты ўсе справы,
І забыты ўсе заботы!
Мы за каву дзякуй богу
Кажам. За інэт таксама
З ім знаходжу я дарогу
І іду да мэты прама.

Там, дзе макі чырванеюць
І дзе кава слодыч мае
Там мяне сустрэць умеюць
Бо радня мяне чакае.
Макі ды два кубкі кавы -
Малахітных зор святло!
Каб быў сэрцайкам рухавы
І  каб шчасцейка цвіло


Рецензии