Marina Tsvetaeva - Days like slipping slugs

Days like slipping slugs,
…Lines' unending chores…
What do I care for my life ?
Not mine - if not yours.


Either, aloof from woes
Am I…  -  Eat or drowse?
What do I care for my body?
Not mine - if not yours.



*  *  *
Дней сползающие слизни


Рецензии