Goyma dayansin urek!

Yoxdur sevgisiz heyat,
Sevgi insana ganad,
Mehebbetdir yashadan,
Zirvelere ucaldan.
Sevgisiz gelbimizde
Urek doyune bilmez,
Sevgilleri dunyada
Hech kim ayira bilmez.
Sevgiye eleme erk,
Olmasin nisgil, kovrek,
Sevende guclu sev, berk,
Goyma dayansin urek.
Mehebbet chetin sinag,
Semimi temiz olag,
Sevgimizi goruyag,
Kusmesin bizden urek.
Olmur sevgiden doymag,
Sevilek, sevek, duyag,
Eshg bize olsun dayag,
Sevilsin her bir urek.
Aylar, iller de keshse,
Dunya, alem deyishse,
Daim  mehebbet galar,
Insanlari yashadar.
Eger urek doyunur,
Aglayir, sevir, gulur,
Yashayirsan sen demek,
 Goyma dayansin urek!

N A R G I Z  KURBANOVA


Рецензии
Вне всякого сомнения, нет без любви жизни!
С уважением,

Абдукаюм Мамаджанов   03.11.2016 10:21     Заявить о нарушении
Спасибо, господин Мамаджанов!
Да, любовь это главная движущая сила в жизни!
Будьте всегда любимы, и любите вас любящих!
Счастья и Здоровья вам!
НАРГИЗ КУРБАНОВА.

Курбанова Наргиз Нара   03.11.2016 19:15   Заявить о нарушении